Overnachten bij Parkhotel Valkenburg

Op 300 meter van het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul, ligt Parkhotel Valkenburg. Van oudsher hét hotel van Valkenburg met 83 kamers op 4-sterren niveau. Dit rijksmonument kent een rijke historie: zo sliepen hier in 1895 Koningin-moeder Emma met het jonge prinsesje Wilhelmina. Ons ontbijt is nog altijd koninklijk: met bubbels, zalm, Limburgse vlaai én prachtig uitzicht over het heuvellandschap.
Speciaal voor gezinnen zijn er de XL familiekamers. Praktisch en ruim uitgerust. Ideaal voor een familieweekend in Valkenburg!
Speciale wensen of vragen? Bel gerust naar +31 (0)43 601 32 41 of mail naar info@parkhotelvalkenburg.nl

Faciliteiten

Veel gestelde vragen

Parkeren

Onze appartementen beschikken niet over een eigen parkeerplaats. Het Parkhotel heeft daarentegen wel een eigen parkeerplaats. U kunt tijdens het inchecken bij de receptie in het Parkhotel aangeven of u een parkeerplek wilt bijboeken, dit kost 9,50 per dag

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze appartementen.

Ontbijt

Bij onze appartementen wordt geen ontbijt aangeboden. Wel bent u te allen tijde welkom om in het Parkhotel te genieten van een ontbijt. Dit kan bijgeboekt worden tijdens het inchecken en kost 19,50 voor volwassenen en 10,00 voor kinderen. Het ontbijt vindt standaard plaatst tussen 7:00-10:00 op maandag t/m vrijdag en van 8:30-10:30 op zaterdag en zondag.

Derde partij

Wanneer u heeft geboekt met een derde partij (zoals Booking.com) en u wilt wijzingen aanbrengen in uw boeking dient u dat te doen via de betreffende partij. Wij kunnen namelijk geen wijzingen aanbrengen.

Annuleren

Tot 48 uur voor aankomst kunt u kosteloos annuleren per mail. LET OP: dit geldt NIET voor de non-refundable boekingen. Hiervoor ontvangt u geen geld retour.