Kerst arrangement

Beleef Kerst in Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg is met Kerst het sfeervolste kersthotel van Valkenburg. Zodra u de parkeerplaats komt oprijden ziet u de sfeervolle verlichting glinsteren, de kerstmuziek hoort u vanaf het moment dat u bij de receptie binnenstapt en tijdens een drankje, hapje en het ontbijt waant u zich in een heus kerstspektakel. 

Gedurende de kerstperiode (18 november 2022 t/m 8 januari 2023) barst Kerststad Valkenburg weer los! Kerststad Valkenburg zal eindelijk weer plaatsvinden zoals voorheen.

 

Loop door het sfeervolle centrum van Valkenburg en droom weg in de sprookjesachtige kerststad met een uitgebreid cultureel en muziekprogramma op straat. Bezoek één van de prachtige Kerstgrotten. Loop de Route d’Amuse waar u langs knusse restaurantjes gaat voor een hapje en een drankje. Kortom, Kerststad Valkenburg is een ware beleving!

Het arrangement 24 & 25 december

  • Twee overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijt buffet
  • 24 december 4-gangen diner Parkhotel Valkenburg
  • 25 december 4-gangen diner Bie Jeanneke in Schin op Geul
  • Gratis toegang tot onze wellness
  • Gratis parkeren
  • Inclusief verblijfsbijdrage
  • Niet annuleerbaar

Restaurant Bie Jeanneke

Voor het meer gangen kerstdiner nemen wij u mee naar Schin op Geul. Natuurlijk zorgen wij voor het vervoer. Na een ritje van 5 minuten arriveren wij bij restaurant ‘Bie Jeanneke’.


In vroegere dagen was daar aan de Vinkenberg Hotel Beucken gevestigd. Het pand dateert uit 1870 en is dus van dezelfde generatie als het Parkhotel Valkenburg.
De naam ‘Bie Jeanneke’ is met een knipoog naar de vorige eigenaresse die vanaf begin jaren ‘50 tot 2000 daar met veel plezier haar gasten ontving.

Laat u door ons aangenaam verrassen.

Bie Jeanneke

Bel voor meer info: +31 43 601 3241

Onze 'Beste Prijs' garantie,...
is uw voordeel

Wanneer u online op onze website een kamer boekt krijgt u van ons onze 'Beste Prijs' gfarantie. U betaalt geen reserveringskosten. U parkeert uw auto gratis op onze eigen parking.