Vergaderen...
met een wijde blik

Zo wordt vergaderen een feestje

Vergaderen met uitzicht

Parkhotel Valkenburg beschikt over een prachtige locatie om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Het hotel is gelegen op slechts enkele minuten van de snelweg, in combinatie met de centrale ligging in zowel de Euregio als Zuid-Limburg zorgt dit voor een uitstekende bereikbaarheid. Wij beschikken over een diversiteit aan ruimtes, geschikt voor alle soorten zakelijke ontmoetingen, met een maximum van 200 personen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze restaurant- en hotelfaciliteiten. Het iconische hotel ligt op loopafstand van het mooie Limburgse heuvellandschap en het karakteristieke centrum van Valkenburg.

Vergaderfaciliteiten

Skybox en panoramaruimte

In onze skybox vergadert u op ‘hoog’ niveau en geniet u van een panoramaview over het Limburgse Heuvellandschap. De skybox heeft een eigen ingang via onze bosparking en ligt in een apart gedeelte van het hotel. Zo kunt u genieten van optimale privacy. Daarnaast is er veel daglicht in deze ruimte en airconditioning. Een overzicht van alle ruimtes, de capaciteit en de mogelijke zaalopstellingen kunt u hieronder vinden. Uiteraard kunt u een afspraak maken om de ruimtes van te voren te bezichtigen. Bekijk hier onze zalen en indelingsmogelijkheden.

Lunch

Wij hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van een goede lunch met biologische- en streekproducten. Dit heeft geresulteerd in de 5S’en lunch: soep, sandwiches, sap, snack en salade. Van eenvoudig tot luxe en biologisch. Uitbreiden en mixen… alles mag! U kiest bijvoorbeeld uit een luxe soep met een biologische sandwich en een eenvoudige snack. Bij onze lunch serveren we onbeperkt koffie, thee, ijswater en melk. Bekijk hier onze vergaderlunches – 5S.

Genieten op maat

Onze chef-kok denkt uiteraard graag met u mee wanneer u een buffet, diner, tapasbuffet of barbecue (afhankelijk van het seizoen) op maat wenst. Zijn passie en culinaire vakmanschap vindt u terug in zijn gerechten. Zo kookt onze chef-kok graag met lokale, seizoensgebonden en fair trade producten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om van een uitgebreid ontbijt of heerlijke maaltijd te genieten in ons restaurant.

Breaks

Wanneer u gedurende de ochtend of middag behoefte heeft aan een break om even op te laden of lekker te ontspannen bieden wij u ook diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een verse smoothie, frisse fruitsalade, verse munt- of gemberthee of groentesticks met een dip. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De huiskamer

Onze huiskamer is een rustige en sfeervolle ruimte en is uitermate geschikt wanneer u een zakelijke ontmoeting of afspraak wilt plannen waarbij slechts enkele personen betrokken zijn. Bij een klein aantal personen kunt u onze huiskamer bezoeken zonder dat u hier vooraf een afspraak voor dient te maken. In de huiskamer wordt drinken geserveerd op bestelling.

De bar

De bar is zeer geschikt om na het werk even met uw collega’s te borrelen onder het genot van heerlijke borrelhapjes. Ook is dit een ideale locatie om na een vergadering even te ontspannen onder het genot van een lekker drankje.

Teambuilding en activiteiten

Even lekker ontspannen, ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Om het langdurig zitten te onderbreken tijdens een vergadering verzorgen wij een aantal actieve breaks voor u. Een wandeling, fietstocht of een bootcamp op ons eigen terrein. Of als u het liever iets rustiger aan doet, yoga oefeningen om de geest weer leeg te maken. Alle energizers organiseren we met professionele instructeurs. Ook een middag-vullende teambuilding behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht u van grotbiken, een stadswandeling door Valkenburg of een kookworkshop, een rit met de Zuid-Limburgse stoomtrein of een fiets-clinic onder leiding van Steven Rooks of het Parkhotel Valkenburg Cycling Team , een barbecue of een foodtruck festival, een wijn- of bierproeverij? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor een inspirerend activiteitenprogramma op maat.

Parkhotel Valkenburg is partner van “Wij zijn Valkenburg”, dé aanbieder van groeps- en zakelijke activiteiten in het Geulstadje. Wij zijn Valkenburg heeft één overzichtelijk platform, waar u terecht kan voor het beste dat Valkenburg aan activiteiten te bieden heeft. Bezoek voor meer informatie de website: www.wijzijnvalkenburg.nl.

Arrangementen

Parkhotel Valkenburg stelt altijd een arrangement op maat samen. Aan de hand van uw wensen zorgen wij in goed overleg voor een geschikte ruimte, zaalopstelling en culinaire invulling. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte via onderstaand contactformulier of bel naar +31 (0)43 601 32 41.

Get in Touch